Firma Oxymetal si pronajme novou průmyslovou halu v plzeňském Arete Parku

Dokončená hala má rozlohu necelých pět tisíc metrů čtverečních. Kromě nejnovějších technických specifikací se může pochlubit také moderními udržitelnými technologiemi, mimo jiné například automatickou závlahou zelené střechy akumulovanou dešťovou vodou, nebo nabíječkou pro elektromobily.

Projekt průmyslového parku v Plzni představuje celkovou revitalizaci brownfieldu. Došlo ke kompletní modernizaci bývalého masokombinátu, který se proměnil v areál poskytující nově nejen skladové, ale i výrobní a prodejní plochy o celkové ploše 17.837 metrů čtverečních.

„Díky dokončení areálu se zvýší celková pronajímatelná plocha fondu Arete Industrial o 4 % na celkových 140.487 metrů čtverečních. Zároveň tímto krokem dochází ke zvýšení výrobních prostor na 14 % z celkové velikosti portfolia. Celková expozice portfolia fondu v České republice narostla na 49 %. Nový areál k prosinci 2023 navýšil i WAULT portfolia (průměrnou dobu do konce platnosti nájemních smluv), který je nyní přes sedm let,“

říká Robert Ides, spoluzakladatel skupiny Arete.

Služby výše zmíněné firmy Oxymetal zahrnují řezání, ohýbání, sváření, a povrchovou úpravu kovů. Společnost sídlí ve Francii a má více než pětačtyřicet provozoven ve Francii i dalších evropských zemích.

Zaujal Vás tento článek? Podívejte se na náš blog!

Zdroj: Systémy logistiky