Sklad se službami - Ostrava Vítkovice

Ostrava-městoEv. č. nabídky LOG-02914

Nabízíme logistické služby v Ostravě. K dispozici až cca 3000 paletových míst. Pro dlouhodobější spolupráci možnost využití  skladu jako volnou plochu. Aktuální volná plocha na vyžádání.

Cena na vyžádání

Technické parametry skladu a logistické služby:

Pětipatrová budova – suchý větraný prostor s betonovou podlahou o únosnosti 1000Kg/m2 členěný na tři nezávislé oddělené plochy o výměře 600 m2s výškou možné skladovatelnosti 300 cm   Základní log. služby - Příjem, vstupní kontrola zboží, uskladnění zboží - Skladování blokové  - Expedice vč. distribuce k příjemcům  - Vedení skladové evidence, administrativa - Zkušený personál a flexibilní řešení potřeby manipulační techniky

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat

Zobrazte další skladové prostory na pronájem v Ostravě a okolí, nebo přejděte zpět na hlavní nabídku skladů k pronájmu. Rádi Vám také vytipujeme vhodné sklady dle Vašich požadavků a zpracujeme nezávaznou nabídku na míru.

Další informace

Lokalita
Ostrava-město
Množství palet od
50 ks
K dispozici až
3 000 ks

O regionu

Ostravsko

Moravskoslezský kraj je dynamicky se rozvíjející region při hranicích se Slovenskem a Polskem. Původně závislý na těžkém průmyslu a neblaze proslulý pro jeho negativními dopady se region nyní proměňuje ve významné technologické centrum. Digitalizace a mladé technologické společnosti převádějí region od uhlí a oceli k Průmyslu 4.0. Moravskoslezský kraj je čtvrtým největším region co do celkové pronajímatelné průmyslové plochy a jedním z hlavních center českého průmyslu. Průmyslová zóna Mošnov u Mezinárodního letiště Leoše Janáčka Ostrava s přímým napojením na dálniční a železniční síť je významným dopravním uzlem díky nově vybudovanému železničnímu kontejnerovému terminálu. Areál je jedinečný svou velikostí ve středoevropském měřítku a maximální manipulační kapacitou.
Počet průmyslových parků
23
Celková plocha
940 398 m²
Ve výstavbě
103 670 m²
Budoucí výstavba
845 369 m²
Volné plochy k pronájmu
135 212 m²

Všechny naše služby zakládáme na datech. Podívejte se na ně detailně.

Podobné v okolí