Pronájem skladu s logistickými službami nedaleko Uherského Hradiště.

Uherské HradištěEv. č. nabídky LOG-02886

Pronajmeme sklad s logistickými službami - Kunovice Uherské Hradiště.

Cena na vyžádání

Technické parametry skladu a logistické služby:

Jedná se o dvě haly s celkovou kapacitou až 8.000 paletových míst - aktuální stav na vyžádání.

Technické parametry:

- 8,5m sv. výška - zátěž podlah 5t/m2 - regálový systém Linde - nosnost jednotky 1.000kg - regálový systém Jungheinrich - nosnost jednotky 1.000kg - tento systém je připraven na skladování i nestandardních velikostí palet!

Logistické služby:

- na/vykládka, uložení na paletové místo - možnost vykládky a nakládky zboží v době svátků a pracovního volna - areál je monitorován 24/7 - ostraha/vrátnice a kamerový systém

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Zobrazte další skladové prostory na pronájem ve Zlíně a okolí, nebo přejděte zpět na hlavní nabídku skladů k pronájmu. Rádi Vám také vytipujeme vhodné sklady dle Vašich požadavků a zpracujeme nezávaznou nabídku na míru.

Další informace

Lokalita
Uherské Hradiště
Množství palet od
1 ks
K dispozici až
8 000 ks

O regionu

Zlínsko

Zlínský kraj nabízí výborné obchodní příležitosti. Je dobře napojen na významná rozvojová centra, jako je Praha a Brno, prostřednictvím dálniční sítě. Ekonomika Zlínského kraje prosperuje z inovativních malých a středních podniků, zejména v průmyslových a exportně orientovaných odvětvích. Zásadní roli hraje plastikářský průmysl podporovaný Univerzitou Tomáše Bati a jejím Centrem pro polymerní systémy. Významný je také letecký průmysl reprezentovaný výrobci letadel a souvisejícími technologiemi. Roste také přítomnost kreativních společností podporovaných Zlínským kreativním klastrem, známým svými úspěšnými návrhy produktů a technologií.
Počet průmyslových parků
1
Celková plocha
11 150 m²
Ve výstavbě
Budoucí výstavba
32 146 m²
Volné plochy k pronájmu

Všechny naše služby zakládáme na datech. Podívejte se na ně detailně.

Podobné v okolí