Sklad typu "B" s kanceláří a soc. zařízením se službami - Moravany u Brna.

Brno-venkovEv. č. nabídky LOG-02589

Menší skladové prostory k pronájmu vč. kanceláře a sociálního zařízení na lukrativním místě Moravany u Brna - 2KM od D1.

Cena na vyžádání

Technické parametry skladu a logistické služby:

- aktuálně k dispozici 550 paletových míst - minimální logistické služby

Technické parametry: 

- sv. výška skladu 6,5 m - zátěž podlah 5t/m2 - sklad není vytápěn, ale v mrazech nepromrzá - možnost instalace tepelného zařízení - disponujeme vestavěným regálovým systémem - 2x elektrická vrata - kamerový systém 24/7 - možnost dalšího skladování na zpevněné venkovní ploše cca 300m2 - manipulační technika - 2 VZV vozíky (1,5t a 3,5t) a dále 2 paletové vozíky (ruční ovládání)

- dále je možnost pronájmu v 1. a 2. NP kancelář, zasedací místnost, kuchyňka + soc. zařízení - plocha jednoho podlaží činí cca 142m2 s tím, že každé podlaží má své zabezpečovací zařízení - kanceláře jsou klimatizované, v oknech jsou instalovány vertikální žaluzie, na podlaze kombinace koberců/dlažby - samozřejmostí je zajištění pravidelného úklidu

K dispozici jsou dva proškolení zaměstnanci skladu s pracovní dobou 7:00 - 15:30 hod. - dle domluvy možno upravit.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!

Zobrazte další skladové prostory na pronájem v Brně a okolí, nebo přejděte zpět na hlavní nabídku skladů k pronájmu. Rádi Vám také vytipujeme vhodné sklady dle Vašich požadavků a zpracujeme nezávaznou nabídku na míru.

Další informace

Lokalita
Brno-venkov
Množství palet od
50 ks
K dispozici až
550 ks

O regionu

Brňensko

Jižní Morava vyniká v inovativním podnikání, výzkumu a vývoji. Brno, hlavní město Moravy, je se svými dvanácti univerzitami, mnoha úspěšnými firmami a infrastrukturou centrem potenciálu. Region je silný zejména v progresivním výzkumu v oblasti biologie a medicíny, který podporují vyspělá vědeckovýzkumná centra jako CEITEC a ICRC. Brno si získalo uznání jako "české Silicon Valley", zejména v oblasti IT. Kromě toho region těží ze spolupráce mezi univerzitami, vědeckými centry, podnikateli a veřejnými institucemi, což vede ke zvýšení konkurenceschopnosti. Jedná se o třetí největší region v počtu průmyslových ploch k pronájmu.
Počet průmyslových parků
18
Celková plocha
1 014 487 m²
Ve výstavbě
105 212 m²
Budoucí výstavba
221 921 m²
Volné plochy k pronájmu
84 452 m²

Všechny naše služby zakládáme na datech. Podívejte se na ně detailně.

Podobné v okolí